Voor u als ondernemer
Zuinige, betrouwbare en zakelijke oplossingen voor al uw warmtevraagstukken!
CV-installatie, loodgieterwerk, nieuw sanitair, verwarming/koeling, zonnepanelen of aardwarmte, u bent op zoek naar een betrouwbare partner met ervaring. De Fraku heeft meer dan 75 jaar ervaring in alle koel- en warmtevraagstukken, voor zowel de particuliere als zakelijke markt.
Uw project verdient een degelijke en professionele aanpak. Betrouwbaar, volgens de laatste milieu- en technische normen, maar ook afgestemd op uw persoonlijke situatie. Uiteraard steeds in overleg met u.

Comfort
Naast de basistoepassingen in iedere (nieuwe) bedrijfswoning, bedrijfspand of grootschalig project zijn er tegenwoordig tal van geavanceerde technieken die een duurzame levensstijl nastreven of het leven gewoonweg meer comfort geven. Domotica-oplossingen, warmtepomp installatie’s, zonne-energie, centraal stofzuigen, klimaatbeheersing en alarm installaties bieden de woon- en werkomgeving optimaal gemak en veiligheid.

Maatwerk
Voor een passend advies voor uw pand of een zuinig en comfortabel woonconcept geeft de Fraku u graag een persoonlijk advies. Samen met u vinden we altijd passende en kwalitatief goede oplossing. De ruim 70 jaar ervaring en vakkennis met particuliere opdrachtgevers, maar ook in nieuw- en woningbouw en de grootzakelijke markt is daarvoor het bewijs.

Contact
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met onze adviseur zakelijke markt.