Centrale verwarming
Bent u op zoek naar een nieuwe centrale verwarmingsketel (CV) of vloerverwarming? Milieubewuste oplossingen zoals zonnepanelen of aardwarmte? Wilt u gedegen onderhoud aan uw bestaande CV-installatie? Dan bent u bij de Fraku aan het juiste adres. Of het gaat om nieuwbouw waar we graag meedenken in een vroeg stadium over de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie. Of aanpassing en renovatie in bestaande woning om een nieuwe CV-installatie te laten aanleggen, ook dan zit u goed bij de CV-specialisten van de Fraku.

Advies
Ons advies- en installatieteam is goed opgeleid en zeer ervaren en begeleid u graag naar de beste keuze in uw verwarmingsvraagstuk. Of het nu gaat om uw CV-installatie, nieuwe badkamer of boiler, of nieuwe zonnepanelen op uw dak. Het Fraku team helpt u graag verder. Met ruim 70 jaar kennis geven we u het beste en passende advies, om te komen tot een optimale en zuinige oplossing.

Offerte
We gaan met u in gesprek over de mogelijkheden en uw wensen, en bieden u vrijblijvend een gespecificeerde offerte. Onze ervaren vakmensen en technici gaan graag voor u aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 077 323 00 41 voor een afspraak.